3 may 2012

Pastís de formatge i maduixa


Ingredients:
200 g de galetes Digestive
125 g de mantega
400 g de nata
50 g de sucre
350 g de Philadelphia
5 g de gelatina neutre en pols
5 g de gelatina de maduixa
1 pot de melmelada de maduixa
3 o 4 maduixes

Per començar, desfer les galetes i quan estiguin ben triturades, afegir-hi la mantega que ha d'estar ben desfeta. Barrejar fins que quedi com una pasta que s'ha de posar al fons del motlle.
A continuació, bullir la nata, amb el sucre i el formatge Philadelphia. Quan bulli afegir-hi la gelatina. Retirar del foc i passar-ho per un colador per treure els grumolls. A continuació posar-ho al motlle, a sobre de les galetes i deixar que es refredi a la nevera.
Posar la melmelada al foc, amb una mica d'aigua i quan bulli afegir-hi la meitat del sobre de gelatina de maduixa. A continuació posar-la a sobre del pastís i deixar que es refredi a la nevera.
Per acabar, decorar amb les maduixes i escalfar al microones una tassa amb aigua. Quan bulli, barrejar-la amb la resta de la gelatina de maduixa i cobrir novament el pastís i les maduixes amb aquesta gelatina.

2 comentarios :

  1. Sempre faig la base amb galetes Maria, però veig que ja sou unes quantes que la feu amb digestive. La propera vegada ho provaré.
    aquest pastís fa una pintassa!!!
    petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Suposo que no deu variar gaire... Això de les galetes Digestive és perquè ho posava a la recepta original, la de l'anunci de Philadelphia. Jo l'he utilitzat de base i he variat una mica les quantitats i algun detallet més... Estava boníssim!

      Un petonet!

      Eliminar