21 jun 2014

DIY - Samarreta de Sant Pere de Reus

S'acosta Sant Pere i el millor de la Festa Major és la cara dels més petits quan veuen el seguici festiu de Reus. Ja sé que enguany el que toca és fer alguna cosa relacionada amb els gegants negres, però és que els indis donen molt de joc i més encara per fer una samarreta de la Festa Major com la que volia fer...
Ja veieu el resultat, així que si us animeu a fer-la només us caldrà una samarreta blanca bàsica, paper de calca i pintures per a pintar roba... Ja veureu que amb pocs recursos quedarà la mar de bonica :)

Us deixo el tutorial de com fer-la i a més, les plantilles que us podreu descarregar per fer la vostra samarreta.
El primer pas és calcar el dibuix a la samarreta amb la plantilla que us podreu descarregar més a baix. A l'hora de comprar el paper de calcar, intenteu que sigui d'un color clar perquè no embruti la samarreta. El meu era groc: 
Un cop tingueu el contorn calcat a la samarreta, reseguiu-lo amb un pinzell primet i pintura negre. No cal que quedi perfecte, perquè al final l'haureu de tornar a reseguir per tal que es vegi ben acabat. És només per a que us serveixi de guia.  
Prepareu totes les pintures i a pintar... amb paciència!
Al final us quedarà una samarreta ben bonica i original :)

Us deixo les dues plantilles, la del contorn i la de colors, per si la voleu fer servir com a referència a l'hora de pintar:


La plantilla en colors aquí:
 https://drive.google.com/file/d/0Bw59PgveERTUN3VuSkVuQzhaOWs/edit?usp=sharing
 
La plantilla en blanc i negre aquí:
 

Coincidiendo con la Fiesta Mayor de Sant Pere de Reus, os traigo un tutorial para hacer camisetas pintadas a mano. Ya veis el resultado, así que si os animáis a hacer una sólo necesitáis una camiseta blanca básica, papel de calcar y pintura para pintar ropa. Ya veréis que con pocos recursos quedará una camiseta la mar de bonita :) 

Además del tutorial os dejo también las plantilla que yo utilicé. Las podéis descargar clicando en los botones de más arriba. 

El primer paso es calcar el dibujo en la camiseta con el papel de calcar. Vigilad que el papel sea de un color clarito para que no manche la camiseta. Después reseguid el contorno con la pintura negra y rellenad con los colores que más os gusten. Al final, volved a repasar el contorno de color negro para que se vea bien acabada.

No hay comentarios :

Publicar un comentario